Farumdyreklinik.dk

BUTIKKEN

KVALITETS-FODER TIL KÆLEDYR

Hos Farum Dyreklinik sælger vi kun kvalitets-foder til kæledyr og forhandler kun det bedste inden for foder til hunde og katte. Vi hjælper altid med vejledning omkring det rigtige valg af foder for netop dit kæledyr, da det til tider kan være uoverskueligt med alle de produkter, der i dag findes på markedet, og fordi dyrenes behov ændrer sig gennem hele deres liv. Hunde og katte går fra hvalpe/killinger til teenagere på 1-1,5 år, hvorefter de er voksne indtil 7 års alderen. Herefter kalder man den en senior hund/kat og dens næringsmæssige behov ændres endnu en gang. Foderet skal følge med hele tiden og tilpasse sig de skiftende behov.

Fodring kan også være et vigtigt led i en decideret behandling. Det kan f.eks. være diæter med lavt proteinindhold til nyrepatienter, diæter med lavt saltindhold til hjertepatienter, diæter der er rigtige i forbindelse med allergi og tandproblemer og meget mere. Vi anser Hill’s Prescription Diet, Royal Canin og Virbac HPM Diet for at være de allerbedste og fodrer derfor vores egne dyr på dette foder – bedre anbefaling kan vi ikke give. Vi udarbejder gerne en sygdomsforebyggende kostplan, som er afpasset hundens eller kattens alder, vægt, aktivitetsniveau og helbredstilstand. Vi bliver tit spurgt, hvordan man kan se, om et foder er godt og hvorfor der er så stor prisforskel på de forskellige typer af foder. Til det kan vi svare, at pris og kvalitet hænger sammen – jo finere råvarer jo højere pris – jo bedre hunden eller katten udnytter sin mad, jo højere pris. De anbefalede mærker har brugt og bruger til stadighed rigtig mange penge på forskning inden for ernæring af raske og syge dyr, hvilket også er en af årsagerne til den dyrere pris.

Fodermærker:

Her kan du læse om de forskellige fodermærker, vi fører. Når du trykker på dem kommer du videre til producentens information om foderet.

Se de forskellige produkter herunder:

KOSTTILSKUD:

Vi sælger også diverse produkter inden for kosttilskud, loppemidler/ormekure samt plejemidler til tænder og hud. Her kan du læse om de forskellige produkter, vi fører. Når du trykker på den kommer du videre til producentens information om produktet.

Se de forskellige produkter herunder:

LOPPE/FLÅTMIDLER OG ORMEKUR:

Der findes i dag mange behandlinger mod lopper og flåter, og der er mange holdninger til netop disse. Vi forhandler følgende i klinikken, men kan selvfølgelig også altid skrive recept på andre, hvis du selv har gode erfaringer med andet. Du er altid velkommen til at komme og få en snak om dette.

DIVERSE PLEJEMIDLER OG ANDET TILBEHØR:

TIL HUD OG ØRER:

TIL TÆNDER:

ADFÆRDSPRODUKTER: