Farumdyreklinik.dk

Om os

FARUM DYREKLINIK

ET GODT HOLD

Farum Dyreklinik er en privatejet moderne smådyrsklinik, der behandler familiedyr som hunde, katte, fugle, kaniner, marsvin, små gnavere og fritter.

Klinikken har eksisteret siden 1960’erne og er indrettet i en villa på Farum Hovedgade med gode parkeringsmuligheder. Lokalerne er lyse og hjemlige, og vi sætter en ære i at skabe en hyggelig, men professionel stemning for dig og dit kæledyr.

Klinikken tilbyder bl.a. sundhedseftersyn, specialkonsultationer samt sterilisationer, kastrationer og anden bløddelskirurgi. På vores operationsstue har vi overvågning under anæstesi af vores patienter.
Vi har generelt et stort fokus på tandproblemer og kan tilbyde tandundersøgelser, tandrøntgen samt tandkirurgi. 

Vi har også mange års erfaring inden for avl og foretager progesteronmålinger til bestemmelse af det optimale parringstidspunkt, inseminering, samt drægtighedsscanner med henblik på bestemmelse af fødselstidspunkt (se avlspakker her).

Klinikken er ligeledes udstyret med det nyeste direkte røntgen system, som bruges til diagnostik, samt røntgenundersøgelser for HD, AD og OCD til Dansk Kennelklub.

DYRLÆGERNE OG PERSONALET HOS FARUM DYREKLINIK

Vores dyrlæger har hver deres speciale, og vi tilbyder derfor specialkonsultationer inden for øjensygdomme (Claus Nicolet), hudproblemer (Agnete Vang), fugle og ultralydsscanninger (Ninna Verland) og tænder (Karina Gyldenløve og Julie Burup Jakobsen) 

I klinikken arbejder vi løbende på at være professionelle, troværdige, åbne, forandringsvillige og etisk korrekte i vores omgang med dyr og mennesker. Vi gør meget ud af at informere og tale om behandlingsforløbet og sætter en ære i, at vores klienter og dyr føler sig trygge ved behandlingen.

Herunder kan du lære vores personale bedre at kende:

Dyrlæge

Agnete Vang

Dyrlæge

CLAUS NICOLET

Dyrlæge

NINNA VERLAND

Dyrlæge

Karina Gyldenløve

Dyrlæge

Maria Bernadette

AUT. VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Natasha L. Jensen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Anne Dyre-Ousted

Veterinærsygeplejerskeelev

Amalie Schinkel

VETERINÆRSYGEPLEJERSKEELEV

Stine Daugaard

Veterinærsygeplejerskeelev

Amalie Soukhov

Adfærdsrådgiver

Amanda Spraggon

Receptionist

Ditte Kofoed Larsen

Dyrlægestuderende

JOSEFINE HEINRICHSON

Dyrlægestuderende

Julie Uhre Mandrup