Farumdyreklinik.dk

Om os

ÅRS ERFARING

FARUM DYREKLINIK

ET GODT HOLD

Farum Dyreklinik er en privatejet moderne smådyrsklinik, der behandler familiedyr som hunde, katte, fugle, kaniner, marsvin, små gnavere og fritter.

Klinikken har eksisteret siden 1960’erne og er indrettet i en villa på Farum Hovedgade med gode parkeringsmuligheder. Lokalerne er lyse og hjemlige, og vi sætter en ære i at skabe en hyggelig, men professionel stemning for dig og dit kæledyr.

Klinikken tilbyder bl.a. sundhedseftersyn, specialkonsultationer samt sterilisationer, kastrationer og anden bløddelskirurgi. På vores operationsstue har vi overvågning under anæstesi af vores patienter.

Vi har også digital røntgen og ultralydsscanner samt mulighed for at tage diverse blod- og urinprøver, samt andre diagnostiske tests. Vi gør meget ud af at informere og tale om behandlingsforløbet og sætter en ære i, at vores klienter og dyr føler sig trygge ved behandlingen.

Vores dyrlæger har hver deres speciale, og vi tilbyder derfor specialkonsultationer inden for øjensygdomme (Claus Nicolet Uddannet øjenpaneldyrlæge, der kan udføre øjenlysninger), hudproblemer (Agnete Vang), fugle og ultralydsscanninger (Ninna Verland) og Julie Burup Jakobsen, som er ved at uddanne sig inden for tandbehandlinger hos kæledyr. Klinikken har generelt et stort fokus på tandproblemer og kan tilbyde tandundersøgelser, tandrøntgen samt tandkirurgi. Vi har mange års erfaring inden for avl og foretager progesteronmålinger til bestemmelse af det optimale parringstidspunkt, inseminering samt drægtighedsscanner med henblik på bestemmelse af fødselstidspunkt ved hjælp af kraniescanninger (se avlspakker her)

Klinikken er ligeledes udstyret med det nyeste direkte røntgen system, og vi laver der for diagnostik med røntgen samt foretager røntgenundersøgelser for HD, AD og OCD til Dansk Kennelklub.

Man kan ud over almindelig Dankort betale med Mastercard, VISA og Mobile Pay på klinikken. I klinikken arbejder vi løbende på at være professionelle, troværdige, åbne, forandringsvillige og etisk korrekte i vores omgang med dyr og mennesker.

DYRLÆGERNE OG PERSONALET HOS FARUM DYREKLINIK

Aut. Veterinærsygeplejerske

Anne Dyre-Ousted

Veterinærsygeplejerskeelev

Amalie Schinkel

Klinikassistent

Julie Uhre Mandrup

Dyrlæge

Maria Bergh Ebert

Dyrlæge

Karina Gyldenløve

ASSISTENT

JOSEFINE HEINRICHSON

Dyrlæge

CLAUS NICOLET

Dyrlæge

JULIE BURUP JAKOBSEN

Dyrlæge

NINNA VERLAND

Dyrlæge

Agnete Vang

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Natasha L. Jensen