Farumdyreklinik.dk
Dyrlæge

NINNA VERLAND

15+

ÅRS ERFARING

NINNA VERLAND

DEL AF ET GODT HOLD

Jeg har været ansat i Farum Dyreklinik siden maj 2016. Inden da var jeg sommerferieafløser for vores sygeplejersker og har på den måde været tilknyttet klinikken siden min studiestart i september 2009. I 2020 begyndte Claus og Agnete at overdrage klinikken til mig og i dag er jeg indehaver af Farum Dyreklinik.
Jeg har, siden jeg blev færdig som dyrlæge, videreuddannet mig inden for ultralydsscanning og kirurgi, så det er ofte mig du møder i forbindelse indlæggelser og større udredninger samt operationer af forskellig karakter.

Jeg har ligeledes en stor interesse for medicinske sygdomme hos hunde, katte og fugle samt andre eksotiske dyr og har specialiseret mig i håndtering, diagnostik og behandling af fugle. Jeg har erfaring med mange forskellige fuglearter lige fra papegøjer til rovfugle og ikke mindst høns.

Jeg har selv ejet flere papegøjefugle og rejser tit ud i verden for at opleve og lære mere om disse fantastiske skabninger. Der hjemme har jeg min fantastiske hund Kiwi (Chodsky Pes), min smukke og rolige kat Kokus (Hellig Birma) og den svømmeglade skilpadde Tusnelda (Kinesisk Trekøls sumpskilpadde) samt 4 skønne høns.

Jeg bor i Slangerup på et lille landsted med Min kæreste Christian og 2 piger Emilia og Olivia. Vi holder meget af at rejse, nyde naturen, være aktive og træne crossfit.